FØRING AV HUND I FJELLET – EN GJENNOMKJØRING FØR PRØVER OG JAKT?

BLI MED PÅ AUGUST KURS I ØVRE RENDALEN!

I et av Rendalsfjellene`s mest lett gåtte og oversiktlige terreng vil det stort sett være greit å følge hundens søk og da noe enklere å beholde kontroll i fuglesituasjoner. Dette er et flott privat terreng med god rypebiotop hvor det var mye fugl siste året. Vi bor på en trivelig seter midt i terrenget, ca. 1000 moh.

Kurset starter første kvelden med dressur, dummykaster og oppgaver, senere blir det også sosialt samvær og mer teori. Deretter satser vi på lange dager i fjellet med mye fugl og glade fuglehunder som nyter å kunne strekke ut. Du får også testet din hunds selvstendighet i forhold til makker, henger hunden kan du få gjort noe med det. Dessuten er det en fin måte for oppdrettere å vurdere jaktlige anlegge på enkelt individer eller kullsøsken. Individuelle forslag til videre treningsopplegg for hver enkelt hund. Det er mulig å ta apportbevis.

Dato: 16 -18 AUGUST. Kurset er både for de som er nye med fuglehund og de som ønsker fjell trening før de første jaktprøvene.

Ønsker du mer info eller vil melde på; ta kontakt med Randi på mail : Randi@hunderifokus.no eller mobil 95 10 17 53. (Hører du ikke noe med det samme, er jeg til fjells og svarer straks det er mulig)

Kursdeltakere 2018