FØRING AV HUND I FJELLET – EN GJENNOMKJØRING FØR TRENING – PRØVER – JAKT!

BLI MED PÅ AUGUST KURS I ØVRE RENDALEN!

Vi ferdes i et lett gått og oversiktlige fjell terreng hvor du har mulighet til å følge hundens søk, og da få bedre kontroll i fugle situasjoner.

Dette er et flott privat terreng med god rypebiotop hvor det vanligvis er bra med fugl. Vi bor på en trivelig seter midt i terrenget, ca. 1000 moh. Det er også mulig å bo i medbragt telt eller campingvogn/bil.

Vi satser på lange dager i fjellet, fine opplevelser og glade fuglehunder som nyter å kunne strekke ut. Du får vanligvis testet om din hund er fast i stand, sekunderer, er selvstendighet i forhold til makker, hvordan søksopplegg er osv. Om ønskelig får du forslag til hvordan det kan være lurt å legge opp videre trening.

Dessuten er det en fin måte for oppdrettere å vurdere avkommenes jaktlige anlegg.

Kurset starter første kvelden med dressur, dummykaster og teori oppgaver, deretter blir det sosialt samvær og evt. spørsmål. Videre satser vi på lange dager i fjellet og mer teori om kvelden.

Dato:  14 -16 AUGUST.

Kurset egner seg både for de som er nye med fuglehund og de som ønsker fjell trening før de første jaktprøvene.  

Ønsker du mer info eller vil melde på, ta kontakt med Randi på: e-post randi@hunderifokus.no eller mobil 95 10 17 53. (Hører du ikke noe med det samme, er jeg til fjells og svarer straks det er mulig 🙂 )