GOLDDIGGER AVL 2021

Den 2 og 4 mars ble CIB NSVUCH N(J)CH NJCH SPELDRAGETS Golddigger paret med NJ(k)CH NJCH Beethoven AV Brandsegg Søndre.

De hadde også et kull i 2018. Den gangen kom det 9 kvikke og fine valper. Både kullet og foreldrene er presentert tidligere på siden om du blar litt tilbake. Derfor kommer jeg bare med en rask oppsummering her.

Beethoven har i løpet av de siste årene rukket å bli en av Norges høyest premierte strihår i VK. Goldigger har også høstet premier jevnlig og avsluttet siste sesongen med å bli Årets Hund både i Norsk Vorstehhund klubb og Romerike Fuglehundklubb.

Mht avkommene så har de alle blitt robuste, hardgående hunder med høy jaktlyst. Samtlige har godt gemytt og er HD fri. Noen er jakt og/eller apport premiert, og en ble Norsk Utstillings champion bare to år gammel, for øvrig kopierte han sin mor der; det er The Boss. Tenkte det var artig å se to fra kullet som voksne. (Bilde under)

Pga. påsken tok vi ultralyd allerede den 25 mars. Det var tidlig da, men vi håpet å kunne se noe.

Da viste dagens ultralyd at Diggi er drektig!

Bildet er tatt da de var drøyt et år gamle og viser The Boss og kullbroren Pinto(brun).