BLIR DU MED PÅ AUGUST KURS I ØVRE RENDALEN?

TIL FJELLS MED FUGLE HUNDEN – ET TILBUD FØR TRENING – PRØVER og JAKT!

Vi benytter et lett gått og oversiktlig fjell terreng, hvor du kan følge hundens søk og da har mulighet til bedre kontroll i fugle situasjonene.

Dette er et flott privat terreng med god rypebiotop hvor det vanligvis er bra med fugl. Vi bor på en trivelig seter midt i terrenget, ca. 1000 moh. Det er også mulig å bo i medbragt telt eller campingvogn/bil.

Vi satser på lange dager i fjellet, fine opplevelser og glade fuglehunder som nyter å strekke ut. Du får vanligvis testet om din hund er fast i stand, sekunderer, er selvstendighet i forhold til makker, søksopplegget osv.

Kurset starter første kvelden med dressur, apport med dummykaster, og teori oppgaver. Deretter blir det sosialt samvær og evt. spørsmål. Videre satser vi på lange dager i fjellet og mer teori om kvelden.

Dato: Lørdag 14 – mandag 16 august. Kurset egner seg både for de som er nye med fuglehund og de som ønsker fjell trening før de første jaktprøvene.  

Om ønskelig kan du få forslag til videre trenings opplegg.

Dette er også en måte for oppdrettere å vurdere avkommenes jaktlige anlegg.

Ønsker du mer info eller vil melde på, ta kontakt med Randi på e-post : Randi@hunderifokus.no eller mobil 95 10 17 53. (Hører du ikke noe med det samme, er jeg til fjells og svarer straks det er mulig)