APPORTPRØVE KURS

Isabel Hoffman

Vil du være med å styrke din hunds apport egenskaper?

Har du en hund med apportbevis eller tilsvarende ferdigheter hvor du ønsker å videreutvikle apporten. Det være seg med tanke på deltagelse på apport prøver eller drilling for jakt eller jakt prøver som for eksempel deltagelse i vinner klasse og/eller skogsfugl prøve. Ved å trene til apport prøvene får du vanligvis en solid apportør som er til å stole på!

ER APPORTPRØVER NOE FOR DEG?

Ønsker du å starte på apportprøver men vet ikke helt hvordan det foregår? Bli med på kurset å få en grei innføring i reglene, dessuten får du og hunden erfaring i hvordan du best mulig skal trene og forberede dere til dette.

Ønsker du å bruke vår og sommer månedene til å bedre dressur og samarbeide med din hund? Da er apport trening en god ting.

Kurset avvikles i Nittedal og går over tre ganger.

Det omfatter opplæring og praksis i de ulike apport øvelsene samt regler og bedømmelse.

Kursdager:

Onsdag  15 mai – Tirsdag 21 mai –  Torsdag 23 mai kl. 1800 alle dager.

Info/ påm. Randi Schulze tlf. 95 10 17 53.  mail. Randi@hunderifokus.no