Om Hunderifokus

Hunderifokus er eid av Randi Schulze og firmaet  driver først og fremst med kunnskapsformidling innen fuglehundverdenen.

Hunderifokus arrangerer cirka ni fuglehundkurs årlig, der deltagerne lærer å jobbe med sine egne hunder. Randi holder også foredrag på forespørsel året rundt.

Randi baserer seg på årevis med erfaring og gode resultater, og har konkurrert med hunder i hele sitt liv. Hun begynte med hundekjøring og er tidligere Norsk og Nordisk mester i denne disiplinen. En tittel i VM for stående fuglehunder og NM lavland er nå med og pryder premieveggen. Randi har oppnådd championater på alle hundene sine. fuglehundvmtotal utstilling vm

Utstilling, jaktprøver og «vann og spor» er alle disipliner Randi og hundene har utfoldet seg i. I dag er Randi eneste kvinne i Norge som er praktiserende utstillingsdommer, jaktprøvedommer og «Vann og Spor» dommer.

dommerutst

Randi skriver stadig i bladet Hundesport, og har tidligere hatt faste spalter i Villmarksliv, Hundesport, Fuglehunden og det svenske bladet Jakthunden.

Hun har forfattet bøkene; Året rundt med Fuglehunden, Tispeboka og Fra valp til Voksen, samt delen om stående fuglehunder i Aschehoug og Gyldendals 5 dels leksikon: «Jakt, fiske, og friluftsliv i Norge.» Bøkene er solgt ut fra forlagene, men noen eksemplarer er å finne i bokhandler rundt om, på brukthandler og på bibliotek.

tispeboka valpeboka  fuglehundboka

Randi er aktiv og engasjert i fuglehundmiljøet og har hatt en rekke viktige verv, leder av Norsk Vorstehundklubb, leder i avlsådet i Norsk Vorstehundklubb, og leder av Nittedal Hundekjøreklubb for å nevne noen.

 

vorstehund